Return to site

L'Acordionada de Tortellà

Recta final. Ja tenim tot a punt per l'Acordionada de Tortellà. Us hi esperem el proper dissabte 30 de setembre amb una jornada plena d'activitats i música festiva.

Programa 2017

9:00h

Recepció dels talleristes a la parada del Mallque trobareu a la Plaça de Mercat a Tortellà

9:30h

Tallers diatònics. Cada taller (avançat, mitjà i inicial) es farà amb un professor/a a un local diferent dins el mateix poble. Quan arribeu, ja us ho indicarem.

12:30h

Cercavila pels carrers de Tortellà. Els comerciants del poble oferiran els seus productes als músics i acompanyants per ajudar a recuperar forces i seguir amb la gresca!

13:30h

Dinar i corrandes. Dinar popular i cantada de Corrandes al Casino de Tortellà. Cal fer reserva per l'àpat (fins el 25 de setembre de 2017). Les corrandes aniran a càrrec
de membres de Cor de Carxofa. També hi haurà equip de sò per a tots els valents que vulguin sortir a tocar i cantar per tal d'amenitzar l'àpat, serà la nova Jam' Vermut

16:30h

Concert a la Plaça. Mireu el programa a banda. En acabar el concert es farà la rifa de la tradicional súperpanera i, després, ball amb porronet i coca de forner per als dançaires que s'animin a ocupar la plaça. També hi haurà la participació de QRambla.

Al vespre, Jam' Tocaràs al Cafè Roc

Durant tot el dia Fira de Luthiers a la Plaça Mercat

Inscripció als Tallers diatònics

Reserva de dinars

All Posts
×

Almost done…

We just sent you an email. Please click the link in the email to confirm your subscription!

OKSubscriptions powered by Strikingly