Volver al sitio

I CONCURS DE FOTOGRAFIA: "Colors de Tardor" de l'Alta Garrotxa (2018)

· fotografia,Alta Garrotxa,instagram
I CONCURS DE FOTOGRAFIA: "Colors de Tardor" de l'Alta Garrotxa (2018)

Des de l'1 d'octubre fins el 30 de novembre de 2018 estarà obert el concurs.

#colorsdetardor2018_AltaGarrotxa

Posem en marxa el I CONCURS DE FOTOGRAFIA a la xarxa Instagram amb els colors de tardor de l'Alta Garrotxacom a protagonistes. La ciutadania pot participar en aquest concurs que pretén donar difusió als paisatges singulars d’aquesta terra aspra amb l’arribada de la tardor, des de l'1 d'octubre fins el 30 de novembre de 2018 estarà obert el concurs.

Condicions per participar-hi:

Tenir una compte a INSTAGRAM amb usuari públic. Penjar fotografies de l'Alta Garrotxa i el seu entorn, 11 municipis que conformen el Consorci de l'Alta Garrotxa. Incloure el nom del lloc on s’ha fet la fotografia. Incloure la etiqueta #colorsdetardor2018_AltaGarrotxa. Cada participant podrà aportar quatre fotografies com a màxim. Un jurat integrat per cinc persones vinculades al món de la fotografia, natura, el paisatge i consorci de l'Alta Garrotxa serà qui valorarà l'originalitat i la qualitat artística de les fotografies, i decidiran el guanyador. Premi: Dos nits per dues persones amb esmorzar inclós a l'Hostal Alta Garrotxa de Tortellà - www.hotelaltagarrotxa.com - (Booking)


El guanyador es farà públic el dia 15 de desembre de 2018 i la publicitat d'aquest veredicte es farà mitjançant la pàgina web: http://www.viualtagarrotxa.cat, al butlletí de subscripció gratuita de la mateixa web i al Facebook de #ViuAltaGarrotxa.(https://www.facebook.com/ViuAltaGarrotxa).

Podeu introduïr les vostres fotos - AQUÍ

T'agrada? comparteix... junts farem més camí!

Deixa el teu comentari o deixa el teu mail.

Todos los artículos
×

Ya está casi listo...

Te enviamos un correo. ¡Por favor haz clic en el enlace del correo para confirmar tu suscripción!

AceptarSuscripciones impulsadas por Strikingly