Volver al sitio

Futbol en Groc i Negre #UETortella: Alevins 1986-87

· Futbol,Tortellà

La junta de la Únió Esportiva Tortellà 

(#UETortella) feia felicitacions de nadal.

Aquesta és va fer pel nadal de 1986, tenia 11 anys a punt de fer-ne 12. A la fotografia sortim vàries generacions. En Bernat és del 1977, el més petit. En Pere, en Pep i en Met, són nascuts el 1976. En Llorens i jo, l'Albert Vergés, som del 1975. El gruix de l'equip són del 1974, l'Albert Vila, Nan, Xevi Ayats, Santi, Xevi Costa, Portes, Cosp. En Jordi Quer era el més gran, nascut el 1973. En aquesta fotografia no surt en Joan Reixach, potser estava malalt. Ell era nascut el 1973.

La fotografia es va fer amb les casetes al darrera on es veu l'escut del club i s'entreveu les figures dels esports dibuixades sobre el fons groc de la visera de la façana. Les banquetes eren fetes amb trampolins de piscina, facilitats per la Poltank, que, alhora, era el patrocinador de l'equipació. El camp era de sorra i es marcava cada partit amb la màquina de guix.

La fotografia es prèvia al partit:

UE Tortellà 3 - CE Besalú 2 (van marcar: 1 Santi Luque + 1 Joan Portes + propia porta del Besalú).

Alevins Temporada 1986-87 (Felicitació Nadalenca)

COL·LECCIÓ PARTICULAR: ALBERT VERGÉS SAROLA

A dalt: Francesc (Peric), Albert Vila (Sant Jaume de Llierca), Joan Serrat (Nan de can Tista), Josep Grau (en Saro - president), Santi Luque (Cal Eriu), Jordi Quer (Can Pedragòs), Xevi Ayats (Can Biel), Xevi Costa (Can Tata - porter), Pere Luque (Cal Eriu)
A baix: Jaume Sabaté (en Met de la plaça - porter), Joan Portes (el Simà), Llorenç Trulls (Sant Jaume de Llierca), Jaume Cosp (de la Blanqueria), Pep Picart (Cal Rei), Albert Vergés (Can Barraca), Bernat Ramos (fill de la Montse infermera), Antoni Sala Quer (massatgista).

Pel mig de la temporada em vam fer una altra de fotografia de tot l'equip. Ara sí que surt en Joan Reixach.

Alevins Temporada 1986-87

COL·LECCIÓ PARTICULAR: ALBERT VERGÉS SAROLA

A dalt: Francesc (Peric) Xavier Ayats (Can Biel), Albert (Sant Jaume), Joan Reixach, Joan Vilanova (Nan), Sant Luque (Cala Eriu), Jordi Quer (Can Padragós), Xavier (Can Tata), Toni Sala (Can Fidel) (massatgista)
A baix: Joan Portes (El Simà) Jaume Sabatè (Met de la plaça), Albert Vergés (Can Barraca), Pere Luque (el petit de Cal Eriu), Jaume Cosp (Blanqueria), Llorenç Trulls (Sant Jaume), Pep Picart (Cal Rei), Bernat Ramos (Pupes).

Todos los artículos
×

Ya está casi listo...

Te enviamos un correo. ¡Por favor haz clic en el enlace del correo para confirmar tu suscripción!

AceptarSuscripciones impulsadas por Strikingly